Descoperiți blogul nostru

COMUNICAT DE PRESĂ: ADESA UK și ADESA GWListe sunt integrate în platforma consolidată a ADESA Europe.

ian. 19, 2023

19 ianuarie 2023 – 2023 este un nou început pentru OPENLANE Europe. Compania de licitații auto online a unificat platforma germană OPENLANE GWListe și platforma britanică OPENLANE UPSTREAM într-o singură platformă europeană, pe openlane.eu.

OPENLANE UK și OPENLANE GWListe sunt integrate în platforma consolidată a OPENLANE Europe

Un singur loc: openlane.eu

‘Toate activitățile se desfășoară acum într-un singur loc’, anunță Johan Meyssen, Director Executiv General OPENLANE Europe. ‘Clienții noștri pot găsi acum întreaga gamă de vehicule pusă la dispoziție pe platformele OPENLANE GWListe și OPENLANE UPSTREAM din Marea Britanie pe o singură platformă europeană integrată, la openlane.eu. Cu peste 4.000 de vehicule scoase la licitație în fiecare zi și peste 100.000 de dealeri înregistrați gata să tranzacționeze pe openlane.eu, oferim o expunere de neegalat și atragem cele mai bune prețuri posibile. În plus, clienții noștri germani și britanici se pot bucura în continuare de o experiență specifică fiecăreia dintre țări, datorită filtrelor personalizabile’.

Jonathan Holland, Director general la OPENLANE UK: ‘Prin procesul de integrare, clienții din Marea Britanie au acum acces imediat la tehnologia și aplicațiile cu eficiență dovedită de care beneficiază deja clienții OPENLANE Europe.’

Puteți găsi mai multe informații despre noua platformă consolidată OPENLANE în acest clip video:

De ce se efectuează această integrare?

OPENLANE Europe dorește să ofere o experiență de utilizare mai bună pentru toți clienții din Europa care folosesc platforma OPENLANE pentru a cumpăra sau vinde mașini, indiferent dacă se află în Marea Britanie sau în Europa continentală.

Johan Meyssen explică: ‘Simplitatea este aspectul care ne motivează cel mai tare pentru efectuarea acestei integrări. Platforma noastră europeană integrată pune la dispoziție o modalitate simplă, rapidă și fără probleme de a face tranzacții cu mașini online. Ce înseamnă acest lucru? Toți clienții au un singur partener cu care interacționează, toate mașinile sunt disponibile pe o platformă performantă, care oferă acces și la soluții digitale inovatoare, iar noi ne ocupăm de orice dificultăți care apar. Ne ocupăm de tot, de la inspecție la licitație și livrare.’

Ce este nou pentru clienții din Marea Britanie și pentru clienții OPENLANE GWListe?

‘Clienții noștri din Marea Britanie se vor bucura de o experiență nouă și îmbunătățită,’ spune Jonathan Holland. ‘Când utilizatorii din Marea Britanie se conectează la site-ul OPENLANE, care este activ în permanență și optimizat pentru navigarea de pe telefonul mobil, se vor aplica filtre pentru a afișa automat vehiculele din Marea Britanie. Sunt sigur că aceștia vor fi foarte încântați de beneficiile pe care le aduce noua platformă: vor vizualiza mai multe informații despre autovehicule, mașinile sunt mai bine prezentate, iar oferta de vehicule este mai ușor de consultat. Taxele și TVA sunt indicate în mod transparent, iar ofertele și achizițiile pot fi urmărite foarte ușor.’

‘Clienții noștri OPENLANE GWListe vor aprecia în mod deosebit noua gamă de instrumente și funcții’, spune Tim Hochgreef, Director de țară în cadrul OPENLANE Germania. Printre acestea se numără aplicația OPENLANE Inspect, portalul pentru dealeri OPENLANE Sell sau, în curând, licitațiile organizate în cadrul comunității și o nouă funcție de negociere. Cu ajutorul acestor soluții, cumpărătorii și vânzătorii vor avea la dispoziție mai multe oportunități de a încheia tranzacții.’

Tim Hochgreef, Director de țară, OPENLANE Germania: Clienții OPENLANE GWListe au acum acces și la soluții digitale de ultimă generație care le pun la dispoziție mai multe oportunități de a încheia tranzacții.’

‘Clienții noștri pot fi siguri că vor beneficia de aceleași servicii la cel mai înalt nivel cu care s-au obișnuit’, afirmă, în concluzie, Johan Meyssen.

Despre OPENLANE Europe

OPENLANE Europe NV, cu sediul în Belgia, este o divizie a KAR Global (NYSE: KAR), furnizor global de soluții tehnologice și de recomercializare a vehiculelor. Cu operațiuni de vânzări în Belgia, Franța, Germania, Italia, Țările de Jos, Spania și Marea Britanie, OPENLANE Europe îi pune în legătură pe producătorii de echipamente originale, proprietarii de parcuri auto, angrosiștii și dealerii cu cumpărători din peste 50 de țări din Europa, prin intermediul platformei sale robuste de licitații online de vehicule, www.openlane.eu.

Despre KAR Global

KAR Auction Services, Inc. d/b/a KAR Auction Services (NYSE: KAR) este un furnizor de soluții de recomercializare inovatoare, bazate pe tehnologii avansate, în sectorul global al mașinilor de ocazie. Platforma unică de tip „end-to-end” a KAR Global asigură asistența integrală pentru autovehicul, aspecte legate de finanțare, logistică și alte servicii auxiliare și conexe. Platformele noastre fizice, online și mobile integrate reduc riscurile, îmbunătățesc transparența și eficientizează tranzacțiile pentru clienții noștri din aproximativ 75 de țări. Cu sediul central în Carmel, Indiana, KAR Global are angajați în Statele Unite, Canada, Mexic, Uruguay, Europa și Filipine. Pentru mai multe informații și cele mai recente știri despre KAR Global, accesați https://www.karglobal.com și urmăriți-ne pe Twitter @KARspeaks.